Text Size
M.A.Ford M.A.Ford
YAMAWA YAMAWA
Lenox Lenox
Kyocera Kyocera
AMEC AMEC
TESA TESA
REGO-FIX REGO-FIX
OSAWA OSAWA
Izar Izar
Izar Izar
Carmex Carmex

YAMAWA Mfg.Co.Ltd.

 

YAMAWA Mfg.Co.Ltd. je osnovana sa velikom vizijom i poslovnim duhom i doprinjela je razvoju metalne industrije kroz proteklih 80. god. Naš krajnji cilj je unaprijediti razvoj strojne obrade metala kroz naša stalna poboljšanja u proizvodnji naših proizvoda ( narezna svrdla , nareznica i zabušivača )

 


YAMAWA je prepoznata zbog stalnog napredka , te novih tehnologija pri proizvodnji , kao i kontrola kvalitete naših proizvoda. U Japanu smo prva tvrtka koja je počela proizvoditi urezna svrdla te održavamo kvalitetu ISO9001 certifikata . 2002. god. ostvarili smo i ISO14001 certifikat zbog našeg utjecaja na očuvanje okoliša pri proizvodnji naših proizvoda.


Naši ureznici i ostali proizvodi priznati su od naših potrošača kao i od velikih industrija u kojim se primjenjuju, kao što su : avio industrija , auto industrija , brodogradilišta , strojne obrade , elektro industrije kao i velik broj međunarodnih proizvođača diljem cijelog svijeta.


Mi našim predanim radom i stalnim poboljšanjima pri proizvodnji te unapređenjem tehnologija osiguravamo kvalitetu naših proizvoda , na čemu se sastoji politika i ciljevi naše tvrtke a to je" da stvorimo pouzdana urezna svrdla " , te se nadamo da čemo dobivati vašu stalnu potporu tijekom slijedečih godina.

 

YAMAWA Mfg. Co.Ltd.
Yoshio Watanable
predsjednik

Naše VIdeo Novosti

Primajte Newsletter

Virtualna šetnja 360

Partneri

Facebook MySpace Twitter Digg Google Bookmarks RSS Feed 

Anketa

Koji brand Pfeifer-tti-a preferirate?

Pfeifer-tti d.o.o. | Špinčićeva 2a,40 000 ČAKOVEC | Proizvodnja i prodaja alata za obradu metala, alatnih strojeva, proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene, kupnja i prodaja robe. | Temeljni kapital; 20.000 kn uplaćen u cijelosti | TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. IBAN:HR2624840081100462262 | Uprava:MARIJAN PFEIFER